


אשכולות אורנים
- ביטחון ורווחת הדייר בבית אבות - לשנת 2024
- ביטחון ורווחת הדייר בבית אבות - לשנת 2023
- ביטחון ורווחת הדייר בבית אבות - לשנת 2021

-
מימון פרטי (בהשתתפות ביטוחים סיעודיים)
-
מימון משרד הבריאות במחלקות המוגנים (קוד) ומשרד הרווחה במחלקות התשושים (הועדה)
-
מימון משרד הביטחון
יהודית רוזנר 5
- דיור תומך
- סיעודי
- תשושי נפש
בית אבות נווה אורנים בגדרה
מאוד נעים לו, הפיזיותרפיה נהדרת, מאוד מרוצה. הצוות קשובים אליו, ומכבדים אותו מאוד. בית האבות מזמין, ריח טוב, כל שעה שאני מגיעה עוזרים לי ומכבדים. חסר לו בית הכנסת.
בית אבות נווה אורנים בגדרה
בנוים ומפרקים ומחדשים, הרבה אלמנטים וסיבות להמליץ על המקום כמו קירבה, מיקום והשירות. יש פה גם וגם גם.
בית אבות נווה אורנים בגדרה
בנוים ומפרקים ומחדשים, הרבה אלמנטים וסיבות להמליץ על המקום כמו קירבה, מיקום והשירות. יש פה גם וגם גם.
בית אבות נווה אורנים בגדרה
אנחנו 10 שנים בנווה אורנים, והכל 10.
בית אבות נווה אורנים בגדרה
בית אבות נווה אורנים בגדרה
הם הצליחו לייצר עבורנו מסגרת פנימית מותאמת אישית ומזה אנחנו מאוד מרוצים.
בית אבות נווה אורנים בגדרה
אמא מאוד מרוצה, מהשעה 19:00 די משעמם לאמא שלי, כולם נכנסים לחדרים והיא בודדה. אם היה בשעות האלו חברה, זה היה נהדר.
בית אבות נווה אורנים בגדרה
אני ממש אבל ממש מרוצה! ישראל העובד הסוציאלי הוא מבחינתי כתובת לקשיים בעניין הדייר או הצוות וכל דבר אחר. הוא תמיד זמין ונכון להקשיב, הוא יודע לכוון למי שצריך ועושה מעקב, הוא נעים מאוד ודואג, אפשר לראות ולהרגיש שהעשייה שלו נובעת מליבו. סמדר מנהלת ודואגת לדיירים, משכינה שלום ביניהם, מקשיבה לכל אחד כולל למשפחות ומנסה למצוא פתרונות שתואמים את רוח המקום היכולות של הדיירים, רואים ומרגישים שהיא לוקחת את העבודה שלה איתה גם לבית שלה והכל ברצינות ואחריות (לפעמים היא לוקחת את הדברים שנאמרים אישית מדי אבל זה שוב פעם מדגיש כמה אכפת לה!). רואים שהדיירים והצוות מכבדים וסומכים עליה. גם אנחנו המשפחות חשוב לנו לראות איך הצוות מתקשר כי בסופו של דבר זה מה שישפיע על איכות הטיפול והדאגה לדיירים היקרים שלנו. היא בהחלט שומרת על רף גבוה באיכות ובשירות של נווה אורנים. מאוד מעריך אותה ואוהב אותה על מה שהיא עשוה ומייצגת. האוירה של המקום יחד עם הדיירים מאוד נעימה. הרמה שלכם מאוד גבוהה. ואני חושב שיחסית למקומות אחרים שהייתי בהם ובדקתי אין ספק שאתם יכולים להיות האור במגדלור לאחרים!
בית אבות נווה אורנים בגדרה
מרגיש שבית האבות מתפקד יפה ומאוד מקצועי ונעים. לאחר סיום טיפול בשיפוץ ובשטח הציבורי יהיה הרבה יותר נעים וכיף לדיירים ולבני המשפחה.